Autobedrijf van Kuilenburg

Autobedrijf van Kuilenburg; fullservice autobedrijf

Autobedrijf van Kuilenburg B.V. is een fullservice autobedrijf dat zich door ruim 30 jaar ervaring heeft ontwikkeld tot een vakkundig mobiliteitsspecialist. Ons team is niet alleen expert op het gebied van autoverkoop, autolease en advisering, wij verzorgen ook alle soorten reparaties en uiteenlopende vormen van onderhoud van alle automerken. Uiteraard zijn wij BOVAG-gecertificeerd.

 

Klanten zijn onze ambassadeurs

Bij Autobedrijf Van Kuilenburg staan uw wensen centraal. Wij geloven namelijk dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Daarom is alles bespreekbaar en investeren wij in langdurige relaties met onze klanten. Wij denken in oplossingen ! Door een sterke combinatie van goed geschoold personeel en geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding staat daarbij hoog in het vaandel. Zodat u met een tevreden gevoel wegrijdt van uw vertrouwde dealer: Autobedrijf Van Kuilenburg B.V.

 

Bosch Car Service

Autobedrijf van Kuilenburg is aangesloten bij Bosch Car Service. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke formule. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is compleet, goed en verrassend betaalbaar. Natuurlijk krijgt u ook wanneer u gebruik maakt van de Bosch Car Service goede prijsafspraken, heldere adviezen en bent u verzekerd van vakkundige reparatie en onderhoud. Daarnaast volgt ons team van experts regelmatig trainingen en cursussen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uw auto.