Historie Autobedrijf van Kuilenburg

Historie Autobedrijf van Kuilenburg.

 

Oprichter Kees van Kuilenburg

In 1978 werd Autobedrijf van Kuilenburg B.V. opgericht door Kees van Kuilenburg. Kees durfde de uitdaging aan om een eigen bedrijf te starten. 

Van een kleine onderneming in een schuurtje, naar een loods aan de Oostwaard in Maarssen, groeide Van Kuilenburg uit naar een volwaardig Autobedrijf.

Door zijn harde werken, verlenen van service en kwaliteit, wist iedereen Kees van Kuilenburg al snel te vinden. De grondslag voor Autobedrijf van Kuilenburg.

 

Verhuizing naar Jansveld in Utrecht.

In 1984 verhuisde het bedrijf naar het Jansveld, in de binnenstad van Utrecht.

Een mooie lokatie in het centrum van Utrecht. Ook onze vaste klanten verhuisden mee.

Zoals het in het drukke centrum gaat, wist iedereen Kees van Kuilenburg snel te vinden voor onderhoud en reparatie. Wij hebben nooit een 8 tot 5 mentaliteit gehad en elke klant die een beroep op ons doet wordt geholpen. Deze flexibiliteit, gecombineerd met onze kwaliteit zorgde voor een constante groei van onze klantenkring. 

 

Wouter van Kuilenburg

In 1987 werd het naastgelegen pand aangekocht en kwam zoon Wouter in de zaak.

Met Wouter erbij, werden onze werkzaamheden verder uitgebreid. Veel klanten die bij ons hun auto in onderhoud hebben, vragen na verloop van tijd naar een vervangende wagen; nieuw of gebruikt. Er werd gestart met de verkoop van nieuwe en gebruikte wagens en doordat er uiteenlopende extra activiteiten werden ontwikkeld, groeide het bedrijf uit zijn jasje en was uitbreiding noodzakelijk.

 

Nieuwe locatie voor Van Kuilenburg

In 1993 werd er een locatie gevonden in Overvecht, in het voormalige pand van de Forddealer aan de Nigerdreef. Dankzij de ligging en de ruimte kreeg het bedrijf een modernere uitstraling en een betere bereikbaarheid.

Helaas overleed Kees in 1999 waarna Wouter, met behulp van zus Jeannine en haar man Michel, de zaak voortzette. 

 

Autobedrijf Van Kuilenburg nu

Inmiddels bestaat het team van Autobedrijf Van Kuilenburg B.V. uit zeven mensen, die allemaal over hun eigen specialiteiten en kennis beschikken.

Wij onderhouden en voeren reparaties uit voor alle lease maatschappijen, ondernemend MKB Nederland en particulieren. Door de persoonlijke aanpak en onze kwaliteit zijn onze klanten tevreden en zien we de klantenkring nog steeds groeien.

Door een bijzondere geschiedenis en de huidige samenstelling is het bedrijf uitgegroeid is tot wat het nu is. 

 

En ..... geschiedenis proberen we nog iedere dag te schrijven door onze klanten te verrassen en steeds plezier in ons werk te houden !