Van Kuilenburg in de media

Zichtbaar opvallend in Utrecht én daarbuiten.

BOVAG krant in samenwerking met Utrechts Nieuwsblad

Natuurlijk zoeken wij naar mogelijkheden om ons bedrijf onder de aandacht te brengen en te houden. Hiervoor brengen wij onze BOVAG krant uit in samenwerking met het Utrechts Dagblad.
Deze wordt in een oplage van 12.000kranten verdeeld binnen ons verzorgingsgebied.

 

 

Regio Business Dagen in Jaarbeurs Utrecht

 

Ook profileren wij ons bij de Regio Business Dagen in de Jaarbeurs Utrecht. In 2013 en 2014 hebben wij mooie contacten gelegd met ondernemers die vraagstukken over mobiliteit in de breedste zin van het woord hebben. De mogelijkheden voor mobiliteit is de afgelopen jaren sterk veranderd en wij spelen hier professioneel op in.
 

Televisieprogramma’s, nieuwsitems en reclamefilmpjes.

  • De Grote Beurt (Veronica), met Jorinde Mol (2008): in de hoofdrol Wouter van Kuilenburg in 13 afleveringe

  • Promotiefilm van Bosch Car Servic

  • Filmpje ‘Veilig naar je stek met de vakantiecheck!’ van BOVAG

  • ‘Pech onderweg’ (BOVAG) Omroep Zeeland (2008)  vijf afleveringen van de cursus 

  • Publicatie van de belevenissen van het stripfiguurtje ‘Kuilie’, dat in 2008 tweewekelijks in het AD/Utrechts Nieuwsblad verscheen en zo zorgde voor extra positieve media-aandacht.

  • Ook op YouTube is Wouter in aktie te zien voor bosch, check de promotiefilm van Bosch Car Service. http://www.youtube.com/user/boschcarservice

  • Ook verleende wij onze medewerking bij het programma Nederland op wielen met Bavo Galema !

 

Nederland op wielen

 

Kuilie een strip in het Utrechts Nieuwsblad door Henk de Nijs

Kuilie is ontstaan uit het feit dat vele mensen de "van Kuilenburgs' Kuilie's noemen. Vandaar dat de naam Kuilie al jaren lang wordt gebruikt. Op een gegeven ogenblik ontstond er een brainstorm tussen Wouter en Henk de Nijs ( een goede relatie en striptekenaar) en op dat ogenblik werd Kuilie geboren. In het Utrechts Nieuwsblad werden de eerste strips gepubliceerd. Hieronder ziet u er een paar.