Werken bij Van Kuilenburg

Ben jij die TOP monteur waar wij naar op zoek zijn ?

 

Wie zijn wij: Autobedrijf van Kuilenburg B.V. is een universeel autobedrijf gevestigd in Utrecht. Al ruim 35 jaar onderscheiden wij ons door de persoonlijke en klantgerichte benadering van onze particuliere en zakelijke klanten. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in onderhoud en reparaties, in en verkoop van nieuwe, gebruikte auto's en lichte bedrijfswagens, schadeherstel, autolease en het verzorgen van complete wagenparkservice. Een tevreden, terugkerende klant is ons belangrijkste doel.

Ter versterking van ons teams in komen wij graag in contact met een
 gedreven 1e AUTOMONTEUR.
 

1e AUTOMONTEUR | DE WERKZAAMHEDEN


Als 1e autotechnicus heeft de moderne autotechniek alleen uitdagingen. In een professioneel team werk je samen aan kwaliteit en denk je met onze klanten mee.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit de controle van voertuigen op algemene toestand, APK keuring, airco onderhoud en reparatie, het signaleren van gebreken/defecten of toekomstige defecten, het uitvoeren van reparaties en beurten aan voertuigen en overige werkzaamheden die behoren tot de functie van monteur. Je diagnose, adviezen en reparaties leg je goed op je werkorder vast. Je werkt nauw samen met onze receptionisten en chef werkplaats.
 

 
1e AUTOMONTEUR | DE FUNCTIE-EISEN
Je bent in het bezit van rijbewijs B, EAT diploma aangevuld met APK keurmeester. Je hebt gevoel voor elektronica en je hebt affiniteit met de moderne autotechniek. Service, klantgericht, collegiaal en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel.
 
 
DE ARBEIDSVOORWAARDEN | WAT BIEDEN WIJ
Voor deze verantwoordelijke functie bieden wij een prettige werkomgeving in een klein en professioneel team met mogelijkheden voor ontwikkeling. Op basis van leeftijd en ervaring bieden wij een uitstekend salaris en secondaire arbeidsvoorwaarden.
 
 
CONTACT |
Heb je belangstelling voor deze functie, dan ontvangen wij graag je cv via info@vankuilenburg.nl onder vermelding van 1e AUTOMONTEUR
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Wouter van Kuilenburg via telefoonnummer: 030-2660334 of 06-51605284.

Wie weet word jij onze nieuwe collega ?