Leasing

Eén aanspreekpunt voor al uw autozaken.

Autoleasen?

Sinds het voorjaar van 2009 biedt Autobedrijf Van Kuilenburg B.V. een extra service: autolease. Vanaf nu kunt u dus ook bij uw vertrouwde dealer terecht voor vakkundig, professioneel advies en ondersteuning bij uw wagenparkbeheer.

 

Elk merk, elk type, iedere klasse – u kunt bij ons u elke denkbare personenauto of bedrijfswagen leasen. Ook verzorgen wij een volledige brandstofadministratie, direct vervangend vervoer en een 24-uursservice in binnen- en buitenland.
 

 

Voordeel van Leasen

Het voordeel van leasen is duidelijk: als ondernemer heeft u geen grote investeringen vooraf en u weet elke maand precies wat de kosten zijn en op welke service u kunt rekenen. Korte lijnen, direct contact, een vast aanspreekpunt, maatwerkoplossingen en onze vertrouwde kwaliteit en persoonlijke aanpak. Ook bij leasing nemen wij u de zorg uit handen.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. 030-2660334 of info@vankuilenburgautolease.nl
 

 

Hieronder vindt u een link naar onze brochure.

http://www.vankuilenburg.nl/cms/upload/informatie%20van%20kuilenburg%20autolease.pdf
 

 

Financial Lease

Ook dit is mogelijk ! Calculeer nu online het door u gewenste bedrag en ontvang direct een offerte ! Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen om een persoonlijk en op maat gesneden plan te maken. 030-2660334 of info@vankuilenburg.nl

Klik Hier voor een vrijblijvende offerte.
 

Stel hieronder zelf uw leasewagen samen en ontvang een kostenloze offerte.

Het begin voor een lease wagen: de Lease Offerte.
Wij hebben geen standaard calculatie model voor onze klanten. Een lease offerte wordt bepaald door uw wensen en bedrijfsomstandigheden.

Stuur ons een email naar info@vankuilenburg met uw wensen en wij nemen met u contact op!

Ook leaserijders welkom bij Bosch Car Service!

U, als leaserijder, heeft de mogelijkheid om te kiezen waar u het onderhoud van uw lease-auto laat doen. Hebt u al wel eens aan Bosch Car Service gedacht?

Leaseauto's welkom bij Bosch Car Service

Een groot aantal leasemaatschappijen werkt met Bosch Car Service samen om het u nog gemakkelijker te maken.

Het netwerk van zo'n 340 autobedrijven door heel Nederland, de kwaliteit en de goede service van de autobedrijven, zorgen ervoor dat Bosch Car Service een ideale partner is voor een reparatie of onderhoudsbeurt van uw auto.

Vertel ons waar en wanneer het u schikt en wij zorgen voor de rest. Indien gewenst halen en brengen wij uw auto en zorgen ervoor dat u uw auto op een afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt.