Schade aan uw auto?

Schade aan uw auto? Van Kuilenburg neemt uw zorgen uit handen.

Wanneer er door wat voor reden dan ook schade ontstaat aan uw auto, heeft u meestal andere dingen aan uw hoofd dan de schadebehandeling en de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.

 

Daarom regelt Autobedrijf Van Kuilenburg bij schade aan uw voertuig de vervolgprocedures. Het inschakelen van een schade-expert, het contact met uw verzekeringsmaatschappij en de financiële afwikkeling. Dit doen wij uiteraard in nauw overleg met u. Zodat u uw tijd en aandacht kunt richten op andere zaken die op dat moment van belang zijn.

Indien de schade door ons kan worden gerepareerd, staat er tijdens de reparatie kosteloos een vervangende auto voor u klaar.
 

 

Ruitschade ?

Een ster in uw voorruit lijkt vaak onschuldig. Toch is het raadzaam om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Dit heeft doorgaans geen consequenties voor uw no-claim en kost u in 90% van de gevallen geen eigen risico.

Het enige wat u hoeft te doen wanneer u bij ons uw ruitschade laat repareren, is uw groene kaart mee te brengen. Wij zorgen daarna voor de verdere afwikkeling.

 

Bent u niet verzekerd? Dan kunnen wij natuurlijk uw ruit repareren tegen een gereduceerd tarief.
 

 

Bij ruitvervanging is er wel vaak sprake van een eigen risico. Bij vervanging van de ruit geldt in principe een vermindering van 50% eigen risico. Wanneer uw verzekeringsmaatschappij afwijkende voorwaarden hanteert, wordt u vooraf door ons geïnformeerd over de voorwaarden die voor u van toepassing zijn. Ook in geval van ruitschade verzorgen wij de gehele afhandeling met de betreffende verzekeringsmaatschappij.

 

Onze klanten die buiten de stad Utrecht wonen, bieden wij bij reparatie kosteloos een vervangauto aan. Klanten van binnen de stad Utrecht kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van een van onze leenauto's.

Bij iedere reparatie krijgt u vooraf van ons een prijsopgaaf. Dit voorkomt onplezierige verassingen achteraf. Wel zo prettig.