Volkswagen Kever 1303

Merk: 
Volkswagen
Model: 
KEVER
Kilometerstand: 
99.245km
Prijs: 
€8 950

Specificaties

Bouwjaar: 
02-1974
Transmissie: 
Handgeschakeld
Kilometerstand: 
99.245km
Brandstof: 
Benzine
Motorinhoud: 
1300cc
Carrosserie: 
Hatchback
Motor sterkte: 
32kW
Aantal deuren: 
2
Gewicht: 
846kg
Kleur: 
Oranje
Marge auto: 
Ja

Opties en accessoires

Opmerkingen

Wat een zeldzame mooie Kever ! Als je op zoek bent naar een mooie klassieker die ook nog eens in waarde zal gaan stijgen zou je zeker eens een bezoek aan onze showroom kunnen overwegen. Daar de kever ook voor ons "oude "liefde is kunnen wij je alles over deze Kever vertellen, ook op technisch vlak.

Een groot deel van de nederlandse historie is bekend.

Kom gewoon langs voor meer info ! De koffie staat klaar !
Autobedrijf van Kuilenburg B.V. is een fullservice autobedrijf dat zich door ruim 40 jaar ervaring heeft ontwikkeld tot een vakkundig mobiliteitsspecialist. Ons team is niet alleen expert op het gebied van autoverkoop, autolease en advisering, wij verzorgen ook alle soorten reparaties en uiteenlopende vormen van onderhoud van alle automerken. Uiteraard zijn wij BOVAG-en Erkend Duurzaam gecertificeerd.

Bij ons staan uw wensen centraal. Wij communiceren helder en transparant en geloven dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Daarom is alles bespreekbaar en investeren wij in langdurige relaties met onze klanten. Wij denken in oplossingen en bieden service op hoog niveau. Persoonlijk contact en gastvrijheid zijn ook onderdeel van onze kernwaarden. Dat kunt u ervaren door een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Doordat wij een familiebedrijf zijn staan wij dicht bij onze klant. Auto's en het ontzorgen van onze klanten is onze passie en dat dragen we graag uit !

Door een sterke combinatie van goed geschoold personeel en geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding staat daarbij hoog in het vaandel.

U bent altijd van harte welkom voor een advies, proefrit of werkplaatgerelateerde afspraak. Verse bonenkoffie staat altijd voor uw klaar.