BMW 4 Serie

Gran Coupé (f36) 420i 184pk Aut Corporate Lease Steptronic Edition Model M Sport High Executive
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 115.944 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    PN-783-R
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurZwart
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)464 X 183 X 138
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontdek de perfectie bij Autobedrijf van Kuilenburg!

    Op zoek naar ultieme luxe en prestaties? Maak kennis met onze exclusieve BMW 4 Serie Gran Coupé (F36) 420i met 184 pk en automatische Corporate Lease Steptronic-transmissie, in de uitvoering Model M Sport High Executive!
    Deze BMW 4 Serie is een symfonie van design, technologie en prestaties. Met zijn dynamische rijgedrag en verfijnde interieur belichaamt hij het ultieme rijplezier. Geniet van elke bocht en elke kilometer met het kenmerkende BMW M Sport High Executive-pakket.

    Waarom genoegen nemen met minder? Stap vandaag nog binnen bij Autobedrijf van Kuilenburg en ervaar de BMW 4 Serie Gran Coupé zelf. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden naar jouw perfecte rijervaring. Uiteraard is de volledige historie vanaf dag 1 aanwezig.

    Mis deze kans niet! Neem nu contact op en plan een proefrit om deze prachtige BMW van dichtbij te ervaren. Jouw droomauto wacht op je bij Autobedrijf van Kuilenburg!


    Bedrijfsinformatie

    Autobedrijf van Kuilenburg B.V. is een fullservice autobedrijf dat zich door ruim 40 jaar ervaring heeft ontwikkeld tot een vakkundig mobiliteitsspecialist. Ons team is niet alleen expert op het gebied van autoverkoop, autolease en advisering, wij verzorgen ook alle soorten reparaties en uiteenlopende vormen van onderhoud van alle automerken. Uiteraard zijn wij BOVAG-en Erkend Duurzaam gecertificeerd.

    Bij ons staan uw wensen centraal. Wij communiceren helder en transparant en geloven dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Daarom is alles bespreekbaar en investeren wij in langdurige relaties met onze klanten. Wij denken in oplossingen en bieden service op hoog niveau. Persoonlijk contact en gastvrijheid zijn ook onderdeel van onze kernwaarden. Dat kunt u ervaren door een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Doordat wij een familiebedrijf zijn staan wij dicht bij onze klant. Auto's en het ontzorgen van onze klanten is onze passie en dat dragen we graag uit !

    Door een sterke combinatie van goed geschoold personeel en geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding staat daarbij hoog in het vaandel.

    U bent altijd van harte welkom voor een advies, proefrit of werkplaatgerelateerde afspraak. Verse bonenkoffie staat altijd voor uw klaar.

    Opties
    18 inch lichtmetalen M wielen sterspaak (styling 400 M)
    Achterklep op afstand te openen
    Achteruitrijcamera
    Air Breather element in mat zwart
    Air Curtain
    Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)
    Ambianceverlichting
    Ambianceverlichting voor en achter
    Antilock Braking System (ABS) met geïntegreerde remassistent
    Armsteun achter
    Armsteun achterin, inclusief twee bekerhouders
    Armsteun tussen de voorstoelen met opbergruimte
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap