Mercedes-Benz SLK

2.0 SLK200 ROADSTER
    Bouwjaar 2000
    Kilometerstand 135.714 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    05-DZ-HS
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2000
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren2
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1998 CC
    Omschrijving

    Aangeboden origineel Nederlandse Mercedes SLK 200 met slechts 135.697 km op de teller
    Carrosserie heeft hier en daar wat aandacht nodig.
    Let op: dit betreft een internet meeneemprijs.


    Bedrijfsinformatie

    Autobedrijf van Kuilenburg B.V. is een fullservice autobedrijf dat zich door ruim 40 jaar ervaring heeft ontwikkeld tot een vakkundig mobiliteitsspecialist. Ons team is niet alleen expert op het gebied van autoverkoop, autolease en advisering, wij verzorgen ook alle soorten reparaties en uiteenlopende vormen van onderhoud van alle automerken. Uiteraard zijn wij BOVAG-en Erkend Duurzaam gecertificeerd.

    Bij ons staan uw wensen centraal. Wij communiceren helder en transparant en geloven dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Daarom is alles bespreekbaar en investeren wij in langdurige relaties met onze klanten. Wij denken in oplossingen en bieden service op hoog niveau. Persoonlijk contact en gastvrijheid zijn ook onderdeel van onze kernwaarden. Dat kunt u ervaren door een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Doordat wij een familiebedrijf zijn staan wij dicht bij onze klant. Auto's en het ontzorgen van onze klanten is onze passie en dat dragen we graag uit !

    Door een sterke combinatie van goed geschoold personeel en geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding staat daarbij hoog in het vaandel.

    U bent altijd van harte welkom voor een advies, proefrit of werkplaatgerelateerde afspraak. Verse bonenkoffie staat altijd voor uw klaar.

    Garanties
    Nap